
Gastro Nord är norra Europas viktigaste träffpunkt inom gastronomi för personer inom hotell-, restaurang-, storkök- och cateringindustrin. På mässan kan man lära sig om nya produkter, råvaror och tekniker. Svenska Kocklandslaget är också med för att bidra med sin expertis inom kulinariska upplevelser. Här kan du läsa var och när du hittar Kocklandslaget under mässan.
Gastro Nord äger rum tisdag den 24 - fredag den 27 april. Svenska Kocklandslaget har olika aktiviteter under mässan där man kan passa på att ställa frågor och lära sig mer om aktuella ämnen.
På Taste Lab lär Kasper Kleihs tillsammans med Electrolux Professionals kockarna om hållbar matlagning, ett högaktuellt och intressant ämne för både hemmakockar och proffskockar. Här hittar du information om lediga tider och information om bokning.
Jimmi Eriksson kommer att finnas i Tormeks monter varje dag under mässan och visa hur man slipar sina knivar på bästa sätt
Frida Bäcke och Daniel Haynes kommer att bjuda besökare på små snittar i Unilever Food Solutions monter varje dag.
Ola Wallin hittar ni på Martin & Serveras monter alla dagar där han finns för er för frågor samt han står även på scenen två gånger per dag med matinspiration. Ola får sällskap av Årets Unga Kock Henric Herbertsson under onsdagen.
Kalle Bengtsson kommer att finnas i Santa Marias monter på tisdag och fredag där han bjuds på kryddiga smaker direkt ur streetfoodbilen. Kalle kommer även att göra chokladdekorer i Martin & Serveras monter under torsdagen.
Anders Karlsson bjuder på smakprover i Fisk Idags monter under tisdag, onsdag och torsdag. På fredagen hittar ni Anders i Martin & Serveras monter.
Fredrik Andersson svarar på era frågor om Svenska Kocklandslaget och deras verksamhet i Food & Friends monter varje dag.
Hoppas att vi ses där nästa vecka!