Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Dessertdagarna på Taverna Brillo

Föregående Nästa
kokoschoklad_foodfolder.JPG (1)

Den 21-23:e februari är det Dessertdagarna på Taverna Brillo. Vi konditorerna på Bageri Brillo har fått äran att skapa egna desserter och under dessa tre dagarna har ni möjlighet att äta våra fantastiska desserter!


Min dessert innehåller kokos, ananas och rom. Jag ville skapa en dessert som är fräsch och har tydliga smaker. Och naturligtvis måste den innehålla lite av min favoritingrediens: CHOKLAD! Jag älskar att arbeta med choklad så det var självklart att jag ville få med lite av den också.


Mina kollegor har desserter med huvudingredienser som hjortron och mjölkchoklad, äpple och mandel samt citron och lakrits. Jag kan lova er att det är helt magiska desserter som kommer att serveras!


Jag tänker inte berätta mer utan ni får komma och smaka på våra desserter!


Läs mer om Dessertdagarna och boka bord här!



Testa även;