Torsdagen den 19 november kör Edward Bloms Poppen-Sie-Up Restaurant på Bierhaus i Stockholm och Malmö igång fram till jul.
Det bjuds på tyska smaksensationer och ett urval av weissbier från världens äldsta, nu aktiva bryggeri, Weihenstephan i Bayern.
Menü består av:
OBAZDA MED BREZEL. Ein himmelsk kombination av Camembert som nyss passerat sitt bäst-före-datum, en generös klick smör, en skvätt weissbier, paprika och lite annat gott.
SAUERKRAUT-PFANNE MED GODA KORVAR. Mustig surkålsgryta där rökt fläsk samsas med små fina korvar, äpplen, kummin, enbär och så lite weissbier.
Ölprovningen består av Weihenstephan Comet Weisse, Weihenstephan Hefe Weisse och Vitus Weizenbock.
Edward Bloms meny går att avnjutas fram till jul och kostar med ölprovning 475 kr och 350 kr för alkoholfritt alternativ.