Idag bjöds vi på en invigningslunch signerad köksmästare Fredrik Persson på Restaurang Hantverket (Sturegatan 15) i Stockholm. Ambitionen är hög och levereras med bravur. Är oerhört glad över detta restaurang tillskott med en grym atmosfär och inredning präglas av passion och genuinitet. Ser fram mot många luncher, middagar och sena drinkar.
Hantverket ligger på Sturegatan 15 ett stenkast ovanför Humlegården.
Hemsidan hittar du här!
Nedan ett axplock av bilder från öppningen.
Primörer!
Hantverkets egna sommar pils med Croquetter med Wrångebäcksost & ramslök, Buffelmozzarella från Ängsholmen med grön tomat & syltade granskott
Vårlamm från Sörmland med spetskål, fermenterad vitlök, fetaost från Gullspira samt björkrökt potatis.
En favorit från Jean-Luc Colombo!
Personlig favorit ;) Rabarberkompott från Eskilstuna med gräddfil & krossade drömmar
Drinkar med rabarber.