Vid åtta tillfällen under hösten så gästspelar våra framtida unga stjärnkockar på Atelier 23. Varje pop-up tillfälle finns plats för 24 st gäster och antalet rätter varierar vid varje tillfälle. Skynda att boka, platserna är få och efterfrågan stor!
Initiativtagarna till The dinner club är Pontus Frithiof, ägare och grundare, samt Andreas Edlund, kökschef.
Under åtta måndagar kan ni möta följande talanger;
22 augusti, Hampus Risberg, Commis Team Sweden Bocuse D’or 2017
12 september, Oelsya Kulyk, Chef de partie på femstjärnigt hotell.
26 september, Joakim Larsson, Haymarket
10 oktober, Nassim Ridha, Görvälns Slott
24 oktober, Sofia Åberg, Fotografiska Restaurang
31 oktober, Christoffer Sköld, Aveqia
7 november, Fabian Olli Johanson, Noga Matstudio
28 november, Desirée Jaks, Agrikultur
Middagsmenyn kostar endast 500 kronor per person och inkluderar dessutom dryck.