
Här är en müsli för müsliälskaren! Crunchig med knapriga nötter och torkade hallon! Kommer göra succé på frukostbordet!
Ingredienser
- 7 dl Havregryn
- 1 dl Solrosfrön
- 2 näve(ar) Mandel
- 1 tsk Kardemummakärnor
- 1 tsk Kanel
- 1 dl Vatten
- 0,5 dl Kokosolja
- 2 msk Honung
- 1,5 dl Kokosflingor
- 0,75 dl Linfrön
- 2 dl Torkade hallon
Gör så här:
Värm ugnen till 175 gram.
Blanda gryn, kryddor och solrosfrön i en bunke.
Koka upp 1dl vatten. Smält i kokosoljan och honung. Häll vattnet över grynen och blanda.
Häll ut över en plåt på bakplåtspapper och grädda i 15-20 minuter tills de är gyllene. Rör om då och då.
Häll på kokosflingor och hallon efter rostningen.