Homemade Stockholm

Rostad Müsli med torkade hallon

Föregående Nästa
image.jpeg
Här är en müsli för müsliälskaren! Crunchig med knapriga nötter och torkade hallon! Kommer göra succé på frukostbordet!

Ingredienser

  • 7 dl Havregryn
  • 1 dl Solrosfrön
  • 2 näve(ar) Mandel
  • 1 tsk Kardemummakärnor
  • 1 tsk Kanel
  • 1 dl Vatten
  • 0,5 dl Kokosolja
  • 2 msk Honung
  • 1,5 dl Kokosflingor
  • 0,75 dl Linfrön
  • 2 dl Torkade hallon

Gör så här:

Värm ugnen till 175 gram.


Blanda gryn, kryddor och solrosfrön i en bunke. 


Koka upp 1dl vatten. Smält i kokosoljan och honung. Häll vattnet över grynen och blanda. 


Häll ut över en plåt på bakplåtspapper och grädda i 15-20 minuter tills de är gyllene. Rör om då och då. 


Häll på kokosflingor och hallon efter rostningen.