
Alexander Sjögren tillsammans med coachen Jonas Lundgren kommer att laga och presentera rätterna till Bocuse d’Or, en huvudrätt och nytt för i år en helt vegansk rätt. Foodfolder´s Kent Johansson "aka" Gastrovin presenterar vinerna till rätterna.
Så håll koll på kl. 9.15 då Alexander presenterar och börjar laga rätterna och kl. 9.50 presenterar Kent vinerna till rätterna.
Se Gastrovin på TV4 Morgon här!
Huvudrätten innehåller Bressekyckling och skaldjur.
Den veganska rätten är fortfarande hemlig och kommer att för första gången presenteras imorgon.
Alexander Sjögren har tidigare sagt – "Det är fantastiskt inspirerande att få lägga fullt fokus på vegetariska råvaror. Ambitionen är nu att skapa den godaste vegan-rätt som går att tillagas. Jag känner mig lyckligt lottad som är med just i år för det här känns nytt och modernt".
Den 30-årsjubilerande tävlingen äger rum i Lyon den 24-25 januari 2017.
Alexander Sjögren tog hem bronsmedaljen i Kock-EM i Budapest 2016, vilket säkrade platsen i VM.