Nyheter

Svenska Kocklandslaget till Luxemburg för Culinary World Cup 2018

Föregående Nästa
svenska kocklandslaget 2018 nw.jpg

Sex kockar och fem konditorer representerar Sverige i Culinary World Cup, i Luxemburg den 24 november. Vi kommer vara på plats och följa laget. Dessutom har vi fått "hemmakock" recepten på huvudrätten och desserten!

Stekt ankbröst med champinjon fylld med anklår och anklever. Serveras med kålpudding, kålrotspuré, svartvinbärskräm samt anksky 


Mjölkchoklad- & mandelbavaroise med örtsorbet, varm pâte au choux fylld med mandelkola samt yoghurtskum och marinerat päron 


Elina "aka" Bake my breath away är Foodfolders representant under tävlingen! Följ med på vår Instagram.


Vi håller tummarna hårt för att vi står på prispallen den 29 november. Det är först då vi får reda på hur det gått för Svenska Kocklandslaget och de övriga 30 tävlande nationerna.