ReceptSkaparna

Enkel tikka masala-wrap med rostad lök

Föregående Nästa
IMG_4432.jpg
Den perfekta wrapen när det ska vara mättande och gå snabbt! Fyll med kyckling i tikka masala, vitlöksdressing, sallad, tomat och massa rostad lök.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 500 g kycklinglårfilé
  • olja till stekning
  • 1 burk(ar) färdig tikka masala
  • 1 dl crème fraiche
  • 0,5 vitlöksklyfta
  • salt
  • 4 tortillabröd
  • sallad
  • tomat
  • rostad lök
  • persilja eller koriander

Gör så här:

Skala och hacka löken. Dela ner kycklingen till mindre bitar. Fräs kyckling och lök i lite olja.


Slå över tikka masala och låt koka tills kycklingen är genomstekt. Smaka eventuellt upp med lite koriander eller andra goda kryddor.


Pressa ner vitlöken i crème fraichen och smaka av med salt.


Montera wraps med tortillabröd, salladsblad, tikka masala, tomater, massa rostad lök, vitlöksdressing och lite persilja eller koriander på toppen!