Det är är lite för bra! Bjud dina (vuxna) älsklingar på roséhjärtan istället för geléhjärtan. Det är inte ett dugg svårt att göra! Har du ingen silikonform går det faktiskt lika att göra i ispåsar, det blir lite större och runda bitar bara :)
Ingredienser
- 10 st gelatinblad
- 3 dl rosévin
- 1 dl socker
- 10 st geléhallon, hackade
Gör så här:
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i några minuter.
Häll ner vin och socker i en kastrull. Värm försiktigt upp vinet så sockret smälter, men låt det inte koka.
Krama ur gelatinbladen och vispa ut i det varma vinet.
Olja silikonformarna och fyll upp med rosévinet. Lägg ner små bitar av geléhallon i formarna och låt stelna i kylskåp över natten.
Tryck ut dina geléhjärtan ur formen och rulla i strösocker om du vill.
Testa även;