Saras Studentmat

Baguette med mascarpone, jordgubbar och hasselnötter

Föregående Nästa
11358755_10205446471295423_552192298_n.jpg
VÄRLDENS BÄSTA MACKA. På riktigt. Som en sista bris av sommaren. För er som inte vet är mascarpone en gräddigare typ av färskost ofta förekommande i desserter som t ex tiramisu. Bara gör denna. Typ nu. PUSSGURKA

Ingredienser

  • 1 st Baguette
  • 500 g Jordgubbar
  • 4 knippe Ruccola
  • 2 dl Hasselnötter
  • 4 msk Honung
  • 100 g Mascarpone

Gör så här:

Rosta nötterna och salta dem lätt. Dela brödet och bre på bitmärketjockt med mascarpone. ÄLSKAR mascarpone. Skiva jordgubbar och rödlök. Lägg på ruccola, jordgubbar och rödlök på mascarponen. Toppa med nötter. Ringla över honung och strö över svartpeppar. Svartpeppar och frukt är BÄST. 



Gott till;

Tips

SNÅLIS

Mascarponen går såklart att byta ut mot ricotta eller vanlig färskost. Men det vore ju synd.