
VÄRLDENS BÄSTA MACKA. På riktigt. Som en sista bris av sommaren. För er som inte vet är mascarpone en gräddigare typ av färskost ofta förekommande i desserter som t ex tiramisu. Bara gör denna. Typ nu. PUSSGURKA
Ingredienser
- 1 st Baguette
- 500 g Jordgubbar
- 4 knippe Ruccola
- 2 dl Hasselnötter
- 4 msk Honung
- 100 g Mascarpone
Gör så här:
Rosta nötterna och salta dem lätt. Dela brödet och bre på bitmärketjockt med mascarpone. ÄLSKAR mascarpone. Skiva jordgubbar och rödlök. Lägg på ruccola, jordgubbar och rödlök på mascarponen. Toppa med nötter. Ringla över honung och strö över svartpeppar. Svartpeppar och frukt är BÄST.
Gott till;
Tips
SNÅLIS
Mascarponen går såklart att byta ut mot ricotta eller vanlig färskost. Men det vore ju synd.