Saras Studentmat

Halloumiburgare med limeaioli, avocado och cashewnötter

Föregående Nästa
11118180_10205158320411831_677638657_n.jpg
Båda för och miljö och hälsa bör vi äta mer vegetariskt. Käka regnbågen liksom. HEHE. Men eftersom det är nyttigt, gott, sunt, miljösmart och dessutom ofta billigare så why the fuck not liskom?! Denna hallumiburgare med limeaioli, avacado och nötter är minst lika god som vilken kossa som helst även fast den inte råmar. PUSSGURKA.

Ingredienser

  • 4 st Bröd
  • 1 st Halloumi
  • 1 st Aioli
  • 0 st Lime
  • 2 dl Nötter
  • 2 st Tomat
  • 1 st Rödlök
  • 1 knippe Ruccola
  • 2 st Avocado
  • 1 dl Sweet chilisås

Gör så här:

Skiva grönsakerna. Blanda aioli och limesaft efter smak. Stek halloumin och därefter även bröden hastigt. Frasigt är NAJS. Servera burgarna med tillbehören. Toppa med nötter. 


Gott med en kall;


 

Tips

SNÅLIS

Personligen tycker jag inte att det måste vara just hamburgebröd. Har du redan något annat bröd hemma så kör på det vetja. Ett surdegsbröd som brjar torka och bli tråkigt får genast nytt liv med några min i en oljig panna. Var KREATIV.