Saras Studentmat

Kolamaräng med chokladgrädde, mandariner och daimströssel

Föregående Nästa
påsktårta.jpg
En ganska så ful men väldigt god tårta. Gjord på en kvart. Om man vispar grädden långsamt. Sådant gillar man ju. PUSSGURKA

Ingredienser

  • 1 st Marängbotten
  • 3 dl Grädde
  • 50 g Daim
  • 2 msk Kakao
  • 1 msk Strösocker
  • 1 burk(ar) inlagda mandariner
  • 1 förpackning(ar) Koalsås

Gör så här:

Låt mandarinerna rinna av i ett durkslag. Vispa grädden. Blanda med kakao och lite socker. Hacka daim. Ringla på kolasås på botten. Bre grädden över. Toppa med mandariner och daim. 

Tips

SNÅLIS

Mandarinerna går fint att byta mot någon annan frukt eller bär. T ex hallon eller jordgubbar