
Jag älskar att laga mat av ingenting. Ni vet när man öppnar kylen och bara vad fan ska jag ta mig till. Det är SÅ inspirerande. Faktiskt mer inspirerande än att ha full kyl av all världens möjligheter. Som sagt. HITTEPÅMATFORTHEWIN. PUSSGURKA
Ingredienser
- 2 dl Quinoa
- 2 st Äpple
- 16 st Dadlar
- 1 förpackning(ar) Brunost
- 1 st Rödlök
- 1 påse(ar) Ruccola
- 2 dl Valnötter
- 2,5 dl creme fraiche
- 1 tsk Kardemumma
- 1 msk Honung
Gör så här:
Koka quinoan efter anvisning. Rosta nötterna med lite salt. Riv äpplena. Skär ost, rödlök och dadlar i bitar. Sen är det egentligen bara att blanda. Blanda cremefracihe med honung och ev. lite kanel eller kardemumma.
Tips
SNÅLIS
Valnötter är dyrt fan jag vet. Men det går såklart som vanligt fint att byta dem mot rostade solroskärnor. Lika gott men kostar nada!
Är man inget fan av brunost så går det även himla fint med en get eller möggelost!