Saras Studentmat

Rågbröd med kanelkeso, äpple och saltrostade valnötter

Föregående Nästa
11923014_10205880542706937_207724781_n.jpg
11880210_10205880542746938_1296162984_n.jpg
Ni hinner inte ens säga ÄPPELPÄPPELPIRUMPARUM innan ni har svängt ihop denna sjuktjävlakalasigtgoda frukostmacka. Eller mellis macka. Eller kvällsmacka om ni nu så vill det. Ät den när fasen ni vill. Bara ni gör den. . Sött, salt, krämigt och crunchy. Nyttigt och gott är det också. SÅDESÅ. PUSSGURKA

Ingredienser

  • 1 st Äpple
  • 1 dl Muminfärs (keso)
  • 1 msk Honung
  • 0.25 dl Saltrostade valnötter
  • 1 tsk Kanel

Gör så här:

Skiva äpplet i tunna skivor och lägg på mackan. Blanda muminfärs (keso) med kanel och lägg blandningen över äppelskivorna. Strö över valnötter och ringa över honung. Toppa med mer kanel. För att kanel är GRYMT. 

Tips

SNÅLIS

Jag vet, nötter är dyrt. HELVETE. Tills nästa CSN kommer går det dock utmärkt att byta ut mot solroskärnor.

Inga äpplen? Kanel, honung och valnötter är KALASIGT även med skivad banan.