
För att få kolorna sådär riktigt perfekta gäller det att hålla koll på temperaturen. Jag rekommenderar att använda en termometer. Håll den gärna i ett fast grepp så att den inte åker längst ner i den stekheta kolamassan, det gjorde nämligen min...
Jag har lyckas med att dra på mig den allra envisaste av förkylningar.
Helt fel tid för sådant! Jag vill ju baka och julstöka - inte hosta.
Nåväl, satt häromdagen och letade recept på goda kolor och fastnade för dessa som jag hittade på den fina bloggen Fredriks fika.
Jag gör kolor till jul varje år och smaksätter dem olika varje gång. Nu ville jag testa något nytt recept.
Dessa blev drömgoda och riktigt härligt sega.
Receptet innehöll glykos istället för sirap och det lockade mig.
Jag valde att smaksätta min kola med 1,5 tsk lakritspulver.
Har ingen bild på burken med Ekologiskt lakritspulver men den finns att köpa här.
Receptet på dessa ljuvliga kolor hittar ni här hos Fredriks fika.
Att slå in kolorna i papper tycker jag om. Lite lagom pyssligt sådär...;)