Krabb- och citrussallad med apelsin, ingefära och gurka God och fräsch krabbsallad med härliga toner av citrus och sting från ingefäran. Receptet är skapat av The Winery Hotel och skapat för att serveras med Sybille Kuntz Riesling. oktober 06, 2021 01:52 sallad krabba julbord vinbord jul nyår förrätt skaldjur riesling the winery hotel sybille kuntz TM Kvalitetsviner Läs mer Krämig gnocchi med vårlök & krispig ostronskivling Den här krämiga gnocchi rätten har skapats utifrån de italienska vinet Terreno Chianti Classico Riserva på The Winery Hotel och är en av de rätter som serveras på deras Vinbord. december 06, 2017 06:35 gnocchi pasta italien svamp terreno the winery hotel solna julbord jul vegetarisk Läs mer The Winery Hotel – en vingård mitt i stan The Winery Hotel är precis som det låter – en vingård och ett hotell. Här kan gästerna uppleva hantverket i det fullt utrustade vineriet med ståltankar och ekfat beläget precis bakom receptionen. Vinet som tillverkas heter Winery Red och är en blandning av sangiovese och cabernet sauvignon från Toscanas bördiga kullar. december 06, 2017 11:20 the winery hotel hotell solna vingård vinbordet Winery Red terreno italien weekend Läs mer Sybille Kuntz Riesling Orange Ett vin som förvillar med sin gyllengula färg och ofiltrerade utseende. Doften är pigg och fräsch med toner av grapefrukt och rostad mandel. Smaken är torr, lite sträv men samtidigt läskande med intensiv fruktighet. Fantastisk till mat. På The Winery Hotel's vinbord serveras den bland annat till en krabb- och citrussallad med apelsin, ingefära och gurka. december 05, 2017 05:19 riesling sybille kuntz orange ofiltrerat mat vin jul julbord TM Kvalitetsviner ekologisk vinbord the winery hotel Läs mer Terreno Chianti Classico Riserva DOCG En ett ekologiskt hantverksvin! Terreno Riserva är fyllig med inslag av mörka bär och choklad, tydlig balanserad syra från Sangiovesefrukten och markerade tanniner. Snyggt, balanserat, elegant och perfekt till den kalla årstidens mustiga smaker. På The Winery Hotels vinbord hittar det här vinet sina själsfränder i krämig gnocchi med sticklök, svamp och provoloneost, confiterat anklår med apelsinsås, smörbönor och jordärtskocka samt i en blomkålssoppa med tryffelinkokt lök. december 05, 2017 04:41 Terreno chianti Chianti Classico DOCG Chianti Classico Riserva vinbord the winery hotel Läs mer